PoliTech

Egy skizofrén politikai tanácsadó dialógusai - legtöbbször önmagával. Politikai technológia, kampány, média, kommunikáció, marketing, politika. Meg ami belefér...

Utolsó kommentek

  • Holnap Kapitány: Kristálypark -- búcsú a korrupciótól? holnapkapitany.blog.hu/2010/02/10/kristalypark_novella Hol... (2010.02.28. 09:55) Legyőzni a Jobbikot...
  • polovcev: Tiszteletem. Bevallom már én is várom a folytatást. Szeretném látni merre halad a világ. Viszont ... (2009.08.07. 21:59) Létezik-e újrakezdés?
  • BF79: Engem érdekelne a folytatás. Az is, hogy melyik pártnál segédkeztél :) , sorrendben az alábbiakat... (2009.06.23. 16:26) Létezik-e újrakezdés?
  • BF79: politicalhumor.about.com/od/sarahpalin/a/palin-prankcall.htm Vegyük sorra: Nem ismeri fel Sarkoz... (2008.11.03. 09:57) Kész átverés Sarah Palinnal:)
  • ójaj: megmondom őszintén, fel nem foghatom, miért hiszi magáról mindenki, hogy bezzeg ő tudja a tutit? a... (2008.11.02. 19:20) A nagy találgatóshow
  • Utolsó 20

Fame

2008.09.03. 00:59 | igorB | Szólj hozzá!

Címkék: tech magyar online új média

Hírességgé válni nem egyszerű dolog. Ha a híressé-hírhedtté vált 15 perc hírnévtől most eltekintünk, akkor kemény munka és/vagy jókora innovatív képesség szükséges hozzá.

Léderer András, az SZDSZ Új Generációjának elnöke eddig sem panaszkodhatott, gyakran volt televíziós műsorok, vagy éppen újságok interjúalanya. Most azonban rátett erre is egy lapáttal, ráadásul egy technomán számára szimpatikus úton.

Az ÚG vezetője ugyanis Grúziába utazott, ottani élményeiről pedig blogot vezet. Gyorsan beleolvasgattam, nincs benne halálfélelem, orosz fegyveresek elől való menekülés, de még egy szimpla ágyúdörgésre ébredés sem. Ha nem tudnánk mi történt ott néhány hete, azt hihetnénk hogy András egy szimpla Balkán-túrán vesz részt. De ő Grúziában van.

Nem áll szándékomban megkérdőjelezni az indítékait, becsületes dolog odamenni, próbálni segíteni. Liberális vezetőkkel találkozgatni sem becstelen, bár nem tenném a romeltakarítással egy szintre. Nem lehet ugyanakkor nem észrevenni, hogy András ezzel médiahype-ot csinált magának. Okosan, ügyesen. Hogy mennyire, azt jól mutatja, hogy az index-en nemrég interjú jelent meg vele ottani kalandjairól. Látott egy jól meglovagolható hullámot, és ráfeküdt.

Nem csak a liberálisoknál van azonban remény egy színesebb kampányolásra. Orbán Viktor Tumblr posztjai amerikai útjáról is effelé mutatnak, igaz azt nem az index, hanem a Reakció tudósította nekünk.

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://politech.blog.hu/api/trackback/id/tr24645867

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: http://lalatinadeliciosa.com/ 2018.10.04. 04:35:51

Kenézy EmlőCentrum - Komplex Mammográfiás Központ Debrecenben - Radiológia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása