PoliTech

Egy skizofrén politikai tanácsadó dialógusai - legtöbbször önmagával. Politikai technológia, kampány, média, kommunikáció, marketing, politika. Meg ami belefér...

Utolsó kommentek

  • Holnap Kapitány: Kristálypark -- búcsú a korrupciótól? holnapkapitany.blog.hu/2010/02/10/kristalypark_novella Hol... (2010.02.28. 09:55) Legyőzni a Jobbikot...
  • polovcev: Tiszteletem. Bevallom már én is várom a folytatást. Szeretném látni merre halad a világ. Viszont ... (2009.08.07. 21:59) Létezik-e újrakezdés?
  • BF79: Engem érdekelne a folytatás. Az is, hogy melyik pártnál segédkeztél :) , sorrendben az alábbiakat... (2009.06.23. 16:26) Létezik-e újrakezdés?
  • BF79: politicalhumor.about.com/od/sarahpalin/a/palin-prankcall.htm Vegyük sorra: Nem ismeri fel Sarkoz... (2008.11.03. 09:57) Kész átverés Sarah Palinnal:)
  • ójaj: megmondom őszintén, fel nem foghatom, miért hiszi magáról mindenki, hogy bezzeg ő tudja a tutit? a... (2008.11.02. 19:20) A nagy találgatóshow
  • Utolsó 20

Kész átverés Sarah Palinnal:)

2008.11.03. 00:34 | igorB | 1 komment

Címkék: amerika vicces elnökválasztás

Oké, azt hiszem ez az elmúlt év legnagyobb poénja. Két kanadai komikus megviccelte Sarah Palin republikánus alelnökjelöltet, nem is akárhogy. Nicolas Sarkozy francia elnök nevében hívták fel és elég nyilvánvaló, hogy Palin kőkeményen bevette.

Halgassátok meg ti is, a videó alatt néhány önkényesen kiragadott idézet:

 "SP: We have such a great respect for you, John McCain and I, we love you!" - ismerős egyébként? Tina Fey-féle kifigurázás? Bizony...

"NS: I'm real, and you seem to be someone who is real as well"

"NS: We have a lot in common...one of my favorite activities is to hunt too!

SP: Very good, we should go hunt together!

NS: I just love killing those animals! I'd really love to go, as long as we don't bring vice-presidnet Cheney."

"NS: I don't understand the phenomenon of Joe the plummer, that's not your husband, right?"

A bejegyzés trackback címe:

https://politech.blog.hu/api/trackback/id/tr82746638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BF79 2008.11.03. 09:57:58

politicalhumor.about.com/od/sarahpalin/a/palin-prankcall.htm

Vegyük sorra:

Nem ismeri fel Sarkozy hangját, egy sokkal fiatalabb hangot annak hisz.

Hallyday egy énekes, nem kampánytanácsadó, SP nem tudja ezt, de úgy csinál, mintha egyetértene.

Sarkozyt "Nico"-nak hívja.

Nem furcsállja, hogy "Sarkozy" számára nagy öröm állatokat ölni.

Nem reagálja le, hogy "Sarkozy" látja Belgiumot a házából, ami egyértelmű gúnyolódás.

Bár egy olyan államot kormányoz, amelyiknek sokszáz km-es határa van Kanadával, és "Sarkozy" a külpol tudását méltatja, halvány lila gőze sincs arról, hogy ki Kanada miniszterelnöke. Sőt, úgy csinál, mintha tudná ki az.

Fogalma sincs, hogy ki Quebec miniszterelnöke, de úgy reagál mintha tudná (NS egy TV-s személyiség nevét mondja).

Mindezek után SP külön megemlíti, hogy mennyit dolgozott együtt kanadaiakkal.

Nem tűnik fel neki, hogy "Sarkozy" a felesége ágyban nyújtott teljesítményét méltatja egy nőnek, akivel először beszél. Azt is elhiszi, hogy a nő írt neki egy dalt. Ebből NS el is énekel egy sort, "it's his life, Joe the Plumber.", de SP-nek még itt sem esik le, hogy átverik.

Elkezdi nyomni a Joe-the-plumber-es kampányszöveget "Sarkozy"-nek, és nem tűnik fel, hogy átverés, amikor megkérdezi, hogy az nem a férje-e.

Akkor sem tűnik fel neki, hogy átverik, amikor "Sarkozy" megemlíti, hogy tetszett neki a "Nailin' Palin" című "dokumentumfilm", amit SP-ről készítettek. Sőt, még meg is köszöni.

Nos, ezek után azt kell mondjam, hogy igen, valóban nagyon vicces az anyag, én is jót nevettem rajta. De csak azért tudok önfeledten nevetni, mert ennek a nőnek szerencsére nagyon kevés esélye van, hogy az elnöki szék közelébe jusson. Ugyanis olyan mértékű butaságot, totális inkompetenciát, álszentséget, és érett kommunikációs készségek teljes hiányát mutatta be nem először, ami nevetségessé teszi nemcsak őt, hanem a GOP-t, McCain-t,és bárkit, akit ő támogatja. Ha McCain/Palin nyerne, akkor egész Amerikát kiröhögtetné a világgal.
süti beállítások módosítása