PoliTech

Egy skizofrén politikai tanácsadó dialógusai - legtöbbször önmagával. Politikai technológia, kampány, média, kommunikáció, marketing, politika. Meg ami belefér...

Utolsó kommentek

  • Holnap Kapitány: Kristálypark -- búcsú a korrupciótól? holnapkapitany.blog.hu/2010/02/10/kristalypark_novella Hol... (2010.02.28. 09:55) Legyőzni a Jobbikot...
  • polovcev: Tiszteletem. Bevallom már én is várom a folytatást. Szeretném látni merre halad a világ. Viszont ... (2009.08.07. 21:59) Létezik-e újrakezdés?
  • BF79: Engem érdekelne a folytatás. Az is, hogy melyik pártnál segédkeztél :) , sorrendben az alábbiakat... (2009.06.23. 16:26) Létezik-e újrakezdés?
  • BF79: politicalhumor.about.com/od/sarahpalin/a/palin-prankcall.htm Vegyük sorra: Nem ismeri fel Sarkoz... (2008.11.03. 09:57) Kész átverés Sarah Palinnal:)
  • ójaj: megmondom őszintén, fel nem foghatom, miért hiszi magáról mindenki, hogy bezzeg ő tudja a tutit? a... (2008.11.02. 19:20) A nagy találgatóshow
  • Utolsó 20

Eljött a nagy nap ! És a leleplezés ideje...

2008.11.04. 19:14 | igorB | Szólj hozzá!

Címkék: amerika obama elnökválasztás mccain

Először is! Magyarországon nem szokás - bár én szeretném ha az lenne -, hogy egy-egy nyilvános orgánum közzétegye kit is támogat fontos versenyekben. Így hát én megteszem most, és meg fogom tenni a jövőben is, mindig a választás napján. Szóval...

PoliTech endorses John McCain!

Igen, ha tehetném én a republikánus jelöltre szavaznék. Nem pusztán azért, mert magam is konzervatív vagyok, hanem azért, mert hiszem, hogy egy tapasztalt, tárgyalóképes politikusra van szükség a Fehér Házban. Olyan valakire, aki ha nem is a legmegnyerőbb és legelragadóbb ember, mégis jelenléte tekintélyt és megbecsülést vált ki. Erről talán ennyi elég is.

Továbbá...

Ma eldől minden, amiért immáron két éve harcol hol egy maréknyi, hol milliónyi ember. Amerika elnököt választ, s ezzel meghatározza a világ sorsát is az elkövetkező - nem pusztán négy, hanem jóval több - évekre.

Ezen a blogon is sokat foglalkoztunk a kérdéssel, ezidáig főként technológiai szempontból, s még jóideig biztosan téma marad mindaz, ami ott az óceán túlpartján történt. S csak megnyugtatásul a néhány lelkes és elhivatott olvasónak - akik szerencsére egyre többen vannak - én nem állok le ezután sem. A cél ugyanis soha sem csak az volt, hogy az amerikai választásokról - és csakis arról - tudósítsak a magam szerény módján, hanem hogy egy átfogó képet próbáljak nyújtani a politika jövőjéről. Igaz, amerika ebben meghatározó, s idáig rendesen le is kötötte a figyelmem, de az ottani kampány vége nem jelentheti ennek a végtelen folyamatnak a végét.

Túl sok mindent mondanék még ma este, de mivel egyedül viszem e blogot, s az új trendek híveként közösségi ember vagyok (s ezért közösségben töltöm az elkövetkező órákat, főként itt), inkább átirányítalak titeket a vitathatatlanul legjobb magyar közvetítőhöz, Király Andráshoz a Fehér Házra. Ha pedig angolul is tudtok, akkor irány a CNN, a Fox, vagy éppen a C-SPAN, de a Youtube és a Twitter is érdekességekkel szolgál majd egész este.

Aki pedig össze szeretne futni velem, az megteheti akár az AmCham rendezvényén, ahol egyszerű nézelődőként veszek részt, de akár a Jogar Egyesület választásnéző buliján/konferenciáján, ahol várhatóan 21:30/21:50-től előadást tartok "Politikai technológia és az amerikai elnökválasztások" címmel. Helyszín a Cukor utca 5., az V. kerületben.

A tippjeimet egyébként fenntartom, íme a térképem mégegyszer:

McCain 2%-on belül lesz országos szavazatban.

A képviselőházat illetően +25 körül szereznek még helyeket a demokraták, szenátusban +8 (tehát nem lesz meg a 60). Kormányzói helyeket tekintve +1, talán 2 (bár nem valószínű).

Ha tudok, ígérem jelentkezem még ma este (bár sajnos a telefonomról valamiért nem működik a posztszerkesztő), ha mégse, akkor mindenkinek jó szurkolást és sok izgalmat!

God bless us all!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://politech.blog.hu/api/trackback/id/tr76749872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása