PoliTech

Egy skizofrén politikai tanácsadó dialógusai - legtöbbször önmagával. Politikai technológia, kampány, média, kommunikáció, marketing, politika. Meg ami belefér...

Utolsó kommentek

  • Holnap Kapitány: Kristálypark -- búcsú a korrupciótól? holnapkapitany.blog.hu/2010/02/10/kristalypark_novella Hol... (2010.02.28. 09:55) Legyőzni a Jobbikot...
  • polovcev: Tiszteletem. Bevallom már én is várom a folytatást. Szeretném látni merre halad a világ. Viszont ... (2009.08.07. 21:59) Létezik-e újrakezdés?
  • BF79: Engem érdekelne a folytatás. Az is, hogy melyik pártnál segédkeztél :) , sorrendben az alábbiakat... (2009.06.23. 16:26) Létezik-e újrakezdés?
  • BF79: politicalhumor.about.com/od/sarahpalin/a/palin-prankcall.htm Vegyük sorra: Nem ismeri fel Sarkoz... (2008.11.03. 09:57) Kész átverés Sarah Palinnal:)
  • ójaj: megmondom őszintén, fel nem foghatom, miért hiszi magáról mindenki, hogy bezzeg ő tudja a tutit? a... (2008.11.02. 19:20) A nagy találgatóshow
  • Utolsó 20

Hétvégi olvasnivaló - Rebooting America

2008.07.18. 14:00 | igorB | Szólj hozzá!

Címkék: tech online posztmodern új média

A kezdeti lelkesedésem bár nem csökkent, de az utóbbi időben a hétvégéimet rendszeresen külföldön töltöm, ami jelentősen megnehezíti a posztolást. Éppen ezért úgy gondoltam, hogy adok nektek egy egész hétvégére szóló olvasmányt, így a kecske is megmarad, meg a káposzta is jóllakik.

A Personal Democracy Forum-nak nemrég jelent meg egy esszégyűjteménye, "Rebooting America" címmel.

 

The Internet is putting individual voters, and networks of activists, in positions that used to be the sole reserve of professionals. Today anyone can be a reporter, a fundraiser or a community organizer; all it takes is an Internet connection and a compelling message. And so we wondered: as the Internet revolution hits the institutions of American democracy, how might it change things for the better?

Számos szerző tanulmányait olvashatjuk benne, többek közt Newt Gingrich, Andrew Rasiej vagy Joshua Levy tollából.

We invited a variety of interesting, creative thinkers spanning the political spectrum and the generational divide, and from a variety of different professional perspectives, to write essays for this anthology.

Jó olvasást mindenkinek, nemsokára látjuk egymást.

A Rebooting America elérhető pdf formátumban itt. 

 Our future does not have to be a continuation of the past or the present. We can create a new and better course—we just need to imagine it first.

A bejegyzés trackback címe:

https://politech.blog.hu/api/trackback/id/tr84574326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása