PoliTech

Egy skizofrén politikai tanácsadó dialógusai - legtöbbször önmagával. Politikai technológia, kampány, média, kommunikáció, marketing, politika. Meg ami belefér...

Utolsó kommentek

  • Holnap Kapitány: Kristálypark -- búcsú a korrupciótól? holnapkapitany.blog.hu/2010/02/10/kristalypark_novella Hol... (2010.02.28. 09:55) Legyőzni a Jobbikot...
  • polovcev: Tiszteletem. Bevallom már én is várom a folytatást. Szeretném látni merre halad a világ. Viszont ... (2009.08.07. 21:59) Létezik-e újrakezdés?
  • BF79: Engem érdekelne a folytatás. Az is, hogy melyik pártnál segédkeztél :) , sorrendben az alábbiakat... (2009.06.23. 16:26) Létezik-e újrakezdés?
  • BF79: politicalhumor.about.com/od/sarahpalin/a/palin-prankcall.htm Vegyük sorra: Nem ismeri fel Sarkoz... (2008.11.03. 09:57) Kész átverés Sarah Palinnal:)
  • ójaj: megmondom őszintén, fel nem foghatom, miért hiszi magáról mindenki, hogy bezzeg ő tudja a tutit? a... (2008.11.02. 19:20) A nagy találgatóshow
  • Utolsó 20

linkek mára

2008.06.23. 12:17 | igorB | Szólj hozzá!

Címkék: magyar obama kampányfinanszírozás mccain negatív kampány redstateupdate napi link

Bár megvan már két hetes, de érdemes beleolvasni Magyari Péter írásába a kreativ.hu-n. A cikk a határon túli magyar pártok plakátjait és szlogenjeit vesz górcső alá.

Úgy látszik a Demokraták előre megpróbálják rontani a Swift Boat Veterans hitelességét, Kerry néhány volt katonatársa ugyanis bizonyítani próbálja, hogy a volt elnökjelölt vietnámi szolgálatára vonatkozó állítások hamisak voltak.

Todd Beeton a MyDD-n teszi fel a kérdést: vajon McCain ellen fordul a média? Bár baloldali blog (tehát érdemes néha fenntartásokkal kezelni), mégis érezető egy tendencia, ami alátámasztja ezt az állítást.

Milyen jó is, ha nyilvános és hozzáférhető a kampányfinanszírozás! Megvannak ugyanis a májusi adatok az USA-ból. Úgy látszik a Republikánus bizottságok kezdenek feljönni, mi több a Republikánus Nemzeti Bizottság (kb. az országos pártvezetés) 6-szor! annyit gyűjtött, mint Demokrata ellenfele. A két párt szervezetei most nagyjából megegyező összeggel rendelkeznek. Mindeközben Obama elég rossz hónapot zárt, pusztán 100.000 dollárral gyűjtött többet, mint McCain (21,9 és 21,8 millió). Nem kell azért hosszútávú következtetéseket levonni, ugyanis pár nap alatt már elérték a 70.000 adományozót az általános választásokra Obama-ék, én július közepéig-végéig 100 milliós bevételt tippelek nekik.

De hát a pénzt el is kell majd költeni, a Caucuson megnézhetitek hogyan alakulhat majd Obama hirdetési stratégiája.

És egy furcsaság a mai világban, de az első komolyabb támadás Obama ellen valószínűleg nem blogokon, TV-ben, vagy éppenséggel rádióban fog megjelenni. Könyv készül ugyanis, melyben David Freddoso próbálja meg lerántani a leplet Obama gyengeségeiről és a média torzításairól.

És ha már negatívnál vagyunk, lássuk milyen pletykák keringenek hazikedvencünkről: Jackie-ről:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://politech.blog.hu/api/trackback/id/tr22535009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása